Sims

Jag vill ha dom två nya sims spelen! Övernaturligt och årstider :DD Övernaturligt verkar fett skoj och årstider med men det verkar mest mysigt haha ^^ Vet att årstider fanns till sims 2 och hörde att det var rigtigt najs sååå nu vill jag ha det till sims 3 såååå här jääääääääääääätte mycket :D Men jag ska önska mig det i julklapp sen haha. Orkar inte slösa pengar på det nu faktiskt.
 


 

Call Me Batman

Hahahaha åååå jag dööör! Så roligt xD Ni måste bara kolla in den här videon! :D
 
 

Ellen

Hallå i stugorna! Hoppas det är bra! eller inte...
haha jooo då självklart så hoppas jag det är bra med alla för jag är sååå inte någonsin taskig! Lovaaaar!
Men jaaaa igår så var jag hos Moa på lite avskedsfest, eller vad man ska kalla det xD, och det var super trevligt och mkt gott man kunde äta :D Men åå nu blev jag hungrig..
Kom hem sent så somnade på en gång men gick upp ändå i rätt så bra tid så jag ska kunna somna ikväll.... öö skola imorgon :O Helgerna ska alltid gå så fort! Inte kul. Ska skriva ett fett långt brev till någon och säga att jag tycker att vi ska få helg i 3 dagar!!!!!!! Dom kommer ta mig å stort allvar, det är jag säker på.
 
SUPER TRÅKIGT VÄDER IDAG :(((( Inte kul. Så idag har jag varit till stan ocj kollat lite men sen så har jag inte gjort något specielt. Men nu så har jag suttit och kollat på lite Ellen klipp :) haha hon är fett kul och hennes gäster med :)
Så kolla på detta klipp! Dör vissa gånger i skratt haha.
 
 

¡Uno!

Green Day Åk på en ålandskryssning, eller hitta en perfekt laptopväska på www.laptopvaska.com.
Som ni ser ovan har Greenday.se en tävlig så att man kan vinna en förhandsbokning av green days nya album ¡Uno! så var med och tävla! Eller inte... för då har jag större chans att vinna.. :O Så nej låt bli haha

Ritualen

Ja nu var det ett tag sen nu igen haha xD

Men ja har börjat skolan nu igen så nu har man börjat 2 året på gymnasiet :)

Men idag så var vi lediga för våran lärare var sjuk eller något. Men det gör inget!

Så imorse när jag skulle äta frukost så kollade jag på någon +kanal och då så såg jag den här filmen Ritualen

en riktigt bra fllm som jag rekommenderar! :)

 


RSS 2.0