What You Want

Jaa har inte hänt så jätte mkt nu på ett tag. Men i söndags så var det ju farsdag! Å då så fick pappa av mig en chokladask + en stekspade, en riktigt fin stekspade ska ni veta!! haha.  Så det blev lite tårta och sånt under dagen då :)

 

Men nu så har jag varit ledig i två dar igen, skööönt! Så har städat lite och bara tagit det lugnt. Men jag har blivit lite beroende av sims igen haha xD Inte braa, men det är ju såå roligt!

Menmen här får ni lite bra musik å lyssna på.

 


Städa hela dagen låååång!

Jaa idag så har jag städat,städat och städat! Jätte kuul! haha nä men det gick bra :) Gjort rent hela kylskåpet tog ju bara 2 timmar att diska och göra rent allt och sen spisen på det med att putsa upp den tog ju också ett tag men riktigt fiint blev det ska du veta! :]

 

Å sen så gjorde jag lite mat tills mamma kom hem så behövde inte hon göra så mkt. Så mamma blev glader och då blir jag glader på det haha såå ja jag känner mig nööjd över det jag gjort idag så långt.

 

Falling In Reverse - "Raised By Wolves"


Fallen Angels

Jag kan inte sluta lyssna på Black Veil Brides! Dom är ju bara såå braooo! å den här låten är jö bara förförför bra :]

 


Burning Up

En liten sköön låt bara såhäär! Å jag vet att du gillar den lollo! hohoh :]

 

åå jag vet att jag har lite blandad musiksmak sådäär haha! Meen det är ju bara bra att ha det för annars skulle det ju va lite tråkigt, eller???

 


Familjen!

Jaa idag så var det första dagen i skolan efter lovet och jaa det gick väl bra. Städade lite med städtanterna men dom var trevliga så det gick bara braa :D

ÅÅ som jag lovade så ska ni få se lite snygga bilder på min och Elsas lerfamilj!

Såå njut av dessa vackra bilder! ;)

 


Stereo Hearts

Jaaa idag har det inte hänt så jätte mycket. Har varit hos mormor och morfar och fikat, trevliggt trevligt! Å nu senare på eftermiddagen så har det varit KU. Å ja där såå gjorde vi lite lerfigurer haha ååå ja dom blev jätte fina! Elsa och jag gjorde värsta coola familjen ba! Kan lägga upp lite kort på den imorgon :) För jag veeet att ni vill se så snööögg den är!

Men jaa nu måste jag nog gå å dra täcket över skallen å sova lite grann :]

Såå vi hööres!

 


I'm Not A Vampire

haha älsssskar den här videon! + låten, sååklart :]

 


Atle Pettersen

brabrabra! Norrmännen kan ju för tusan! :]

 


Börja blogga igen!

Heej!

Ja det var ett tag sen jag bloggade nu, men nu är det dags igen!

Har inte hänts så super mkt. Har lov just nu å bara chillar lixom :) Men i onsdags så skulle jag in å kolla på Rihanna så vi åkte in med halv 5 bussen å var vid globen vid 7. Så vi stod ungefär å köade i 13 timmar... Ont i arslet som fan kan jag säga! Men jaa vi kommer in har jäkligt bra platser å efter vi varit där inne i en timme som kommer någon jävla gubbe ut och säger " vi har tråkiga nyheter, väldigt tråkiga nyheter.. Konserten är inställd." såå jag då var det bara att åka hem igen.. så jaa jätte kul kan man ju säga.. eller inte! Menmen man hade bra sällskap så det gjorde väl inte så jätte mkt men ändå väldigt drygt!

Men  nu så ska man inte vara sur över det det är bara vara glad å dansa vidare, eller något haha.

Så avslutar nu med en jävligt bra låt baa!

 


RSS 2.0